Løpegrupper for bedrifter og private

Ingvild er osteopat og hun tilbyr løpegrupper for bedrifter og privatpersoner.

For Ingvild er løping et fristed. Høy musikk på ørene, et par gode sko på beina og en planlagt løype er det som skal til for at hun skal føle på treningsglede. Motivasjonen ligger i gleden av å gjøre ferdig ei økt, og hun jakter alltid følelsen av de positive hormonene som pumpes rundt i blodet. Denne følelsen er ubeskrivelig deilig.

Løping krever ingen spesielle ferdigheter eller utstyr, samtidig er løping en målbar treningsform som ofte gir raske resultater. På mange måter er løping en ærlig treningsform.

Det er alltid mulig å justere nivå etter løype og terreng, samt intensitet og det er alltid gode muligheter for variasjon. Det finnes utallige stier, og utallige måter å kombinere en økt på. Man kan variere mellom harde økter og økter med lavere intensitet og puls.

Ved en intervalløkt ligger helsegevinsten hovedsakelig i hjertepumpa, mens en lenger og jevnere tur styrker og øker utholdenhet til skjelettmuskulaturen.

Ingvild sin erfaring fra løpegruppen hun ledet sammen med sin osteopatkollega i Nord-Norge var at man kommer langt med samhold og godt humør. Motivasjonen kommer kanskje etter hvert som man mestrer, og den vil komme innenfra. Det hjelper alltid å være flere som har samme mål.

Dette får du:

  • Et løpeprogram utarbeidet av fysioterapeut som gjør at du gradvis får bedre kondisjon og kjenner at du kan løpe lenger og lenger.
  • Et øvelsesprogram som skal gjøre kroppen sterkere og forebygge overbelastningsproblemer.
  • 10 økter med løpetrening med Ingvild. Her vil du få veiledning i bruk av utstyr, teknikk og hastighet. Du vil få prøve både rolige økter og mer intervalløkter.
  • Målet finner dere sammen. For noen vil det kanskje være å kunne løpe 5 km i strekk, for andre kan det være å klare å holde løpeformen gjennom vinteren eller å delta på et løp til våren.

Tid og Sted

For bedrifter avtales tidspunkt direkte med bedriften.

For private vil Ingvild holde løpegruppe disse tidspunktene:

  • Nybegynner: Torsdager kl 17
  • Litt øvet: Torsdag kl 18.30.

Pris

2300 kr for 10 økter

Løpingen vil foregå på Gjøvik. Sted for oppmøte kan variere noe fra gang til gang, men dreier seg rundt sentrum av byen. Det kreves ingen forhåndsferdigheter, og kun lett treningstøy og løpesko av utstyr.

Ta kontakt på post@innlandethelseogfysioterapi.no for deltakelse.

Kontakt oss

Tlf Moelv: 951 888 73
Møllergata 3A
2390 Moelv
Tlf Gjøvik: 973 488 73
Trondhjemsvegen 10
2821 Gjøvik
Åpningstider
Mandag:
8-16
Tirsdag:
8-20
Onsdag:
8-1730
Torsdag:
8-16
Fredag:
8-16
Lørdag:
10-14
Org nr
924 533 900
Facebook link
2021 — Innlandet Helse og Fysioterapi