Om oss

sentral beliggenhet
erfarne terapeuter
god service
kort ventetid

Vi skal være en profesjonell helse- og fysioterapiklinikk, samtidig som vi skal møte den enkelte pasienten med omsorg og forståelse for dens situasjon. Vi skal være nære gjennom hele behandlingen, støtte og veilede pasienten til bedre helse gjennom erfaring og faglig kompetanse på både kort og lang sikt.

Klinikken er helprivat, det vil si at den drives uten driftstilskudd fra det offentlige. Det betyr igjen at det er veldig kort ventetid for å komme inn, og pasienten betaler behandlingen sin selv.

Alle som jobber på Innlandet helse og fysioterapi skal være opptatt av at kunden skal få best mulig service og bli fulgt gjennom hele behandlingen. Det vil si at vi aldri har flere inne til behandling samtidig og vi skal være nære og støttende i behandlingen. Har du tilbakemeldinger, setter vi stor pris på å få høre det.

Alle timene kan bookes via telefon, mail, facebook eller online timebestilling.

Våre medarbeidere

Moelv

Lene Moe Sognar
Fysioterapeut
Monica Skjønsberg
Aut. fotterapeut
Astri Ekre
Massasjeterapeut
Henrik
Fysioterapeut
Rina Fallingen Larsen
Fotterapistudent

Gjøvik

Elin Fossbråten Næsse
Fysioterapeut
Linda Wold Martinsen
Fysioterapeut
Ingrid Gillund Lium
Fysioterapeut og osteopat
Kjersti
Osteopat
Bestill timeMoelv

Tlf: 951 888 73

Bestill timeGjøvik

Tlf: 973 488 73

Du finner oss her

Moelv

Gjøvik

Lyst på jobb hos oss?

Pasienterfaringer

Lokaliserte problemet med nakke/skulder fort og videre behandling både fungerer og er veldig behagelig.
- Christian, 35 år.
Dyktig og humørfylt behandling; anbefales til alle oppegående mennesker på egne gode føtter !!!!! Monica er unik...
- Olav H.
Anbefales!
Lene er veldig flink og har god oppfølging.
- Kristine, 28 år.
Har mottatt svært god behandling, både i forbindelse med svangerskap og tiden etter. Veldig flinke terapeuter, med høy kompetanse.
- Anette, 35 år.
Den hjelpen jeg har mottatt er veldig bra. Behagelige terapeuter.
- Bjørn, 72 år.
Var på ferie og fikk snarlig hjelp for akutte nakkesmerter. Fikk time med en gang, og fikk veldig god hjelp! Anbefales!
- Øyvind, 29 år.
Kan varmt anbefale osteopat Ingvild, om du har smerter og plager relatert til muskel- og skjelettsystemet ❣️ Super dyktig og hyggelig dama som virkelig ønsker å hjelpe deg med dine plager!
- Rebecka
Faglig dyktige folk, trivelige lokaler og veldig god service.
- Erland
Ingvild lytter til deg og forklarer hva hun gjør. Her blir du behandlet godt.
- Hege
Jeg ble kjent med dere gjennom min venninne, og flere med meg har blitt kjent med deres gode kunnskap og imøtekommelse. Man blir godt tatt vare på. Mine plager er nakke, skuldre og armer. Kan anbefale dere til disse flotte damene i Moelv eller Gjøvik
- Astrid
Med min nakkeplage får jeg ikke fullrost den imøtekommenhet og "profesjonell" behandling jeg har fått, først flere timer hos fysioterapeut Linda som etter noen behandlinger ikke var helt fornøyd med framgangen og videre henviste meg til deres osteopat Ingvild. Linda satte opp fine treningsøvelser som "hjemmelekse". Jeg fått en så mye bedre hverdag inkl. nattesøvn. Ingvild finner punkter med smerter jeg ikke visste jeg hadde og dette har hjulpet stort. I tillegg har jeg hatt to alle tiders behandlinger/fotterapi hos Monica. Det bør prøves! Jeg takker så mye og anbefaler dem alle tre.
- Anny
Etter årevis med muskelplager, særlig i ryggen og korsryggen, har jeg lang erfaring med fysioterapibehandling som ikke har hjulpet meg. Først da jeg kom til Elin fikk jeg fysikalsk behandling som virker. Jeg gir de aller beste anbefalinger. Bedre fysikalsk behandling har jeg ikke fått fra noen fysioterapeut i årenes løp.
- Bjørn Erik, 69 år
Jeg har fått veldig bra behandling og utbytte hos fysioterapeut. De har et veldig bra tilbud for dem som sliter med rygg og muskulatur. Trivelig personale, kort ventetid og det virker som at alt er etter skjema.
- Frank, 41 år.
Elin er kjempeflink og en behagelig person. Jeg har stor nytte av hennes behandling på nakke, skulder, hofter og knær. En helt ny tilværelse å leve med Artrose.
- Astrid, 77 år.
Jeg hadde konstante smerter, nummenhet og prikking i hele beinet etter et brudd i 2013. Jeg kunne bare gå korte distanser og sykle, og beinet var hovent hele tiden. Etter vurdering av lege og spesialist, ble det konstatert at jeg måtte leve med smertene hele livet og at jeg aldri kunne bli helt bra igjen. Jeg ble til og med uføretrygdet på grunn av dette. Etter at jeg begynte med behandling hos fysioterapeut på Innlandet helse og fysioterapi, har foten blitt nesten helt bra igjen, jeg kan gå flere mil og til og med jogge.
Jeg lever nå nesten helt smertefritt, og dette skjedde etter bare to-tre behandlinger.
- Stein Roger, 55 år.
Facebook link
Instagram link

Avd Moelv

Tlf Moelv: 951 888 73
Møllergata 3A
2390 Moelv
Åpningstider
Mandag:
8-16
Tirsdag:
8-20
Onsdag:
8-1730
Torsdag:
8-16
Fredag:
8-16
Lørdag:
10-14

Avd Gjøvik

Tlf Gjøvik: 973 488 73
Trondhjemsvegen 10
2821 Gjøvik
Åpningstider
Mandag:
8-16
Tirsdag:
8-20
Onsdag:
8-1730
Torsdag:
8-16
Fredag:
8-16
Lørdag:
10-14